Messefoto

Hyttemessen - det beste stedet for å starte hytteplanleggingen

Er du på leting etter hyttetomt, er du i godt selskap nå på høsten. Erfaringsvis er det svært mange som kikker etter hyttetomt nettopp disse månedene. En god start på prosessen er å besøke Hyttemessen på Exporama Senteret på Hellerudsletta 5.-7. september.

Ikke bare kommer en rekke tomteselgere til messen. Vegg i vegg med messelokalene ligger Norsk Hyttesenter, hytteleverandørenes permanente utstilling av visningshytter. I år er det kommet til hele fire nye og stilmessig til dels nyskapende hyttemodeller.  Tunet har nå i alt 27 visningshytter.

Tore Per
- Ikke noe sted er det samlet mer kompetanse på hyttespørsmål enn under Hyttemessen, sier Tore Bjørnstad (tv) og Per levik.

Kompetent bistand

Hyttene på hyttesenteret er alle åpne under hyttemessen i Exporama Senteret. En lang rekke hytteprodusenter har stands også inne i hallen. Dessuten er messeområdet som alltid fylt med leverandører av allehånde produkter og utstyr til hyttemarkedet.

- Svært mange hytteeiere bruker høsten til å gjøre forbedringer og reparasjoner på hytta. Ofte skal nytt utstyr skaffes og monteres. Mange finner tips og hjelp på nettet, men det er likevel ikke noe sted man kan få mer kompetent bistand og et bedre bilde av produktalternativene enn på en messe som denne, sier Per Levik. Han står i spissen for Hyttemessen sammen med Tore Bjørnstad.

Anneks bygges

Hva enten det gjelder tomter, hyttemodeller eller utstyr er Hyttemessen stedet å starte, mener de to. Når høstmessen åpner 5. september har to av leverandørene også satt opp fullverdige anneks inne i utstillingshallen.