IMG_0631

Hyttemesse-åpning i dag: "Hyggelig start"

- Til å være fredag og Hyttemessens første dag, var det svært hyggelig å se så mange besøkende, sier Per Levik i Hyttemessen AS. Messen åpnet i dag klokka 12, og da var det allerede en lang kø foran billettluka. En av de godt synlige standene i messelandskapet er Valdres-regionens (bildet).

- Valdres-bedriftene har samlet seg i en ganske så gedigen stand på høstens messe. Satsingen må vel sees i sammenheng med den generelle tendensen vi ser, nemlig at destinasjonene profilerer seg og satser stadig sterkere på Hyttemessen, sier Levik.

Tomter i fokus

Tomteutviklere og selgere er svært synlig på messen. Erfaringsvis er dette den tida på året der svært mange med hyttedrømmer orienterer seg i tomtemarkedet. Men naturligvis er også hytteprodusentene på plass, likeså en del utstyrsleverandører.

Større enn fjorårets?

- Med denne starten på åpningsdagen, ligger den allerede nå an til at høstmessen kommer til å overgå fjorårets messe på samme tid. Men når sant skal sies er det vårmessen som er vår paradegren hva messer angår, sier Tore Bjørnstad, som sammen med Per Levik står bak Hyttemessen AS. Imidlertid er det så mange som er i hyttemodus på denne tid av året at publikum og utstillere forventer at det skal være et slikt arrangement, legger han til.