5C7A6089[1]

Hyttemagasinet: "Den mest komplette Hyttemessen så langt"

”Jeg har vært på mange hyttemesser, men dette var nok den mest komplette så langt”, skriver redaktør Pål Berg i Hyttemagasinet.

I siste nummer vier han lederen til vårens hyttemesse på Exporama Senteret: ”Jeg føler meg nesten hensatt til et marked i en annen tid når jeg tar turen fra stand til stand på Hellerudsletta”, skriver redaktøren og forteller i frodige vendinger om stemningen i messehallene:

”Eimen fra elgburgerutsalget legger seg tidlig som et lavt skydekke i hall 2. Der finner du også de proffe selgerne som sannsynligvis ikke gjør annet enn å reise fra messe til messe. Det må være morsomt å bli invitert på middag hos han som pusher kjøkkenredskap på hjørnet – mandolinen hans tryller frem de snurrigste grønnsak-kunstverk. Litt lenger bort får jeg høre om en pute som tilsynelatende gjør minusdager til plussdager. Damen som selger har nok vært på messe før; markedsføringen går i samme toneleie i en endeløs loop.”

Men Berg har også observert andre ”fenomener” på vårens hyttemesse, landslagsutøvere som Johannes Thingnes Bø og Johan André Forfang.

”Alle disse aktørene er med på å skape stemningen, men blant burgere, pølser, puter og kjøkkenutstyr er det hytteutstillerne som er viktige.  Publikum kommer for å se og spørre og kjøpe. Noen vet eksakt hva de skal ha og håper å få med seg et godt messetilbud.  Andre vil snakke med fagfolk ansikt til ansikt. Hyttemagasinets advokat fikk flere spørsmål enn hun klarte å håndtere der og da”, leser vi i lederartikkelen som oppsummerer vår-messen i to ord:”Vel blåst.”

Tips en venn Skriv ut