5C7A6089 (1)

Her er vinnerne av de "feiteste" gevinstene på Hyttemessen

Vinneren av gapahuken, den gjeveste premien noen kunne vinne på Hyttemessen, var på tur i Drammensmarka da telefonen ringte.

5C7A6093
Vinneren av gapahuken, Rolf Grimsrud, var hoppende glad over å høre Helge Nordby (bildet) fortelle at han hadde vunnet gapahuken fra Hedalen.

Det var markedssjefen i Hedda Hytter, Helge Nordby, som på vegne av Hedalens stand på Hyttemessen, fikk oppdraget med å ringe til den heldige vinneren av gapahuken. Rolf Grimsrud hadde vært på messen lørdag. Det skulle lønne seg å svare på quizen på Hedalen-standen. Eliv Bjerkerud - Farmenvinneren i 2015 - ble engasjert til å trekke vinneren blant de rundt tusen besvarelsene som kom inn.

Grimsrud kunne fortelle Helge Nordby at han har hytte på Spåtind og der skal nå gapahuken som er laget av Arild Bjørnstad settes opp.

Premie-dryss

Utstillerne har under årets Hyttemesse satt opp premier for flere titusen kroner, som publikum kunne vinne uten nevneverdig anstrengelse. Anstrengelse forekom vel antagelig bare på Saltdalshyttas Farmen-stand der det blant annet gjaldt å holde melkespann på strak arm - lengst mulig.

Møbelfabrikken Kvande & Nordvik satte også opp en meget verdifull gevinst på sin stand. Roy Bjelland ble den heldige vinneren av en seng til verdi 9000 kroner.

Dessverre har vi ikke noen fullstendig liste over vinnere, men vinnerne blir kontaktet av de respektive utstillere.

5C7A6089
Eilev Bjerkerud trekker vinneren fra plastsekken, som holdes av Hyttemessens Tore Bjørnstad (tv) og Arild Bjørnstad, som har bygget gapahuken.