Tinde hytte

Stadig mer velutstyrte hytter, tredobling av alarmer på fem år.

Nordmenns økende hyttestandard bidrar til at stadig flere ønsker å sikre hytta mot brann og innbrudd. – Antall nordmenn som sikrer hytta med alarm fra Verisure er nesten tredoblet de siste fem årene, og vi opplever stor pågang rundt klassiske hyttesesonger som påsken, sier sikkerhetsekspert Kenneth Hovde Omdal.

5C7A7727

Hjelp å få til det meste, også fra arkitekter og advokater

På Hyttemessen er det alltid eksperter som kan svare på det meste om hytter og hytteliv. Men aldri har du kunnet treffe flere arkitekter og advokater enn denne gang!

Cinderella

Dette er utstillerne du finner på Hyttemessen /18

Her finner du den komplette oversikten over alle utstillerne på vårens hyttemesse på X Meeting Point, Hellerudsletta, 5.-8. april. 

5C7A5067

Prognosesenteret: - Hytte er en trygg investering

De siste års hytteboom fortsetter i 2018. Aldri har det vært så høy aktivitet på nybyggingsfronten, sier Prognosesenterets Bjørn Erik Øye til bladet Kapital.

Snø

Unngå "krisehåndtering" i påska, kjør og sjekk hytta nå

Vinterens kulde og snømengder gjør at mange kan få seg en ubehagelig overraskelse på neste hyttetur. For å begrense skadene bør du ikke vente til påsken.

Bohus

Bohus Møbelhuset Leira: Nå skal møblene være overstoppet

Mykt og behagelig, det er mottoet for dagens hytteeiere når de ser seg om etter møbler.

5C7A6062

Aldri har det vært gøyere å være barn på Hyttemessen

Hytteliv er for de fleste av oss en familiegreie. Det samme er Hyttemessen. Er familien ute for å smake på hytte- og friluftsliv, ja, så bør også unge messegjester finne noe å glede seg til. Aldri har vi vel hatt mer å by våre unge messegjester.