20160923_155113

Åpningstider, priser og hvordan du kommer deg til messen.

X Meeting Point (tidligere Exporama) har vært møtestedet for hyttefolk et par tiår. Her finner du alt du trenger å vite for å besøke Hyttemessen 25.-28. april.

Snekker Andersens snekkerverksted 2 - FOTO Rakelberg

Familieunderholdning på Hyttemessen 5.-8.april

Ingen grunn til at barna ikke skal være med på Hyttemessen. Vi byr på mye og variert underholdning for familiens minste.

Per-Aksel-Hosar-kopi

Gratis juridisk rådgivning under hele messen

Hyttefolk er som folk flest: I blant trenger de kvalifiserte advokatråd. På Hyttemessen blir det rikelig anledning til å lufte juridiske problemstillinger for advokater fra Advokatfirmaet Økland & Co og Hyttemagasinets advokatteam. 

IMG_1177

2017: Bygging av 7.500 nye hytter påbegynt, 13.500 ble omsatt

Det ble igangsatt 7 500 nye hytter i fjor, mens 13 700 fritidsboliger ble omsatt i fritt salg. Trysil kommune ligger på topp når det gjelder hyttesalg og bare Ringsaker har flere hyttebygg.

Golsfjellet

Denne hytta er kåret til "årets hyttekupp" under 1,5 mll. kr

Det trenger ikke koste skjorta å få seg hytte. Denne på 51 kvadratmeter med prisantydning 1.290.000 kroner er nettopp kåret til årets «hyttekupp». 

Tinde hytte

Stadig mer velutstyrte hytter, tredobling av alarmer på fem år.

Nordmenns økende hyttestandard bidrar til at stadig flere ønsker å sikre hytta mot brann og innbrudd. – Antall nordmenn som sikrer hytta med alarm fra Verisure er nesten tredoblet de siste fem årene, og vi opplever stor pågang rundt klassiske hyttesesonger som påsken, sier sikkerhetsekspert Kenneth Hovde Omdal.

Skjermbilde 2018-04-03 kl

Arkitekter hjelper deg å skisse, advokater gir deg juridiske råd.

På Hyttemessen er det alltid eksperter som kan svare på det meste om hytter og hytteliv. Men aldri har du kunnet treffe flere arkitekter og advokater enn denne gang!

5C7A5067

Prognosesenteret: - Hytte er en trygg investering

De siste års hytteboom fortsetter i 2018. Aldri har det vært så høy aktivitet på nybyggingsfronten, sier Prognosesenterets Bjørn Erik Øye til bladet Kapital.