Exporama

Gjentar suksessen: Høst-hyttemesse på Hellrudsletta 5.-7. september

Høst-hyttemessen på Hellerudsletta i 2013 ble så vellykket at arrangøren legger opp til en ny 5.-7. september. - Publikum omfavnet fjorårsmessen, og utstillerne uttrykte stor glede over at vi fikk til en god kombinasjon mellom Norsk Hyttesenter og utstillerne i Exporama, sier Tore Bjørnstad. Han er sammen med Per Levik initiativtaker til messen.

Fjorårets høstmesse var den første med Hyttemessen AS som arrangør. Bjørnstad er lite i tvil om at høstens arrangement kommer til å bli enda mer omfattende.

- Høsten er jo en tid da mange familier med hytteplaner orienterer seg i hytte- og tomtemarkedet. Tidspunktet for å invitere publikum til en ”hytteparade” på Hellerudsletta er derfor veldig bra, sier Bjørnstad.

Nordby
Markedssjef Helge Nordby i Hedda Hytter er blant leverandørene som setter pris samarbeidet mellom Norsk Hyttesenter og høstmessen i Exporama Senteret.

Fornøyd med samarbeidet

En av de fornøyde deltakerne på fjorårets høstmesse var Hedda Hytter. Den kjente hytteleverandøren er blant de norske hytteprodusentene som i mange år har hatt visningshytte på Norsk Hyttesenter. I fjor var Hedda til stede med stand også inne i Exporama-hallen.

- Vi er veldig godt fornøyd med det samarbeidet som er kommet i stand mellom Norsk Hyttesenter og Hyttemessen AS, uttalte markedssjef Helge Nordby til hytteavisen.no etter fjorårets messe. Den store publikumsinteressen mente han understrekte hvor viktig dette er.