Farmenleker_melkespann

Dette kan familien oppleve på Hyttemessen i helgen

Uten tvil: Lørdag og søndag er de store familiedagene på Hyttemessen. På hyttetur er det alltid trivelig med litt lek og avveksling. Det er det mye av i helgen.

Saltdalshytta arrangerer mini-Farmen på ”tunet” utenfor messehallene. Hit kommer tidligere Farmen-vinnerne Eilev Bjerkerud og Lailia Lockert for å passe på at publikumskonkurransene går rett for seg. Naturligvis er det litt dyreliv på ”Farmen” også.

Les om lørdagens aktiviteter her

På messeområdet løper et hundespann fra Langedrag villig rundt med små og større passasjerer. Langedrag har også med et par godlynte hunder inne på standen sin i Numedal-avdelingen i messehall 1.

For øvrig mysser av konkurranser over hele messen hvor publikum gjennom enkle quizer eller på andre måter kan vinne gilde premier.

Noen utstillere har hatt konkurranser gående en tid og vil foreta trekningen under selve messen. Cinderella – for eksempel – har bedt de mest ”trengende” til et nytt toalett om å melde seg på i en konkurranse om et nytt forbrenningstoalett. Blant de tre finalistene kåres en vinner lørdag klokka 14. Dette besørges av ingen ringere enn hopplandslagets Johann André Forfang.

For øvrig blir det en stjernespekket dag på messen. Hele hopplandslaget stiller faktisk hos Lygnalia.

Les om søndagens aktiviteter her

Endelig må vi nevne at det er liv og røre i lekehjørnet som Hallingdal fritidspark har bygget opp i et hjørne i hall 2. Her kan barna boltre seg i ballbingen, eller gå løs på klatretårnet – med god sikring selvsagt.