Skreddersydde løsninger

Vi har produsert 1400 unike tømmerhus og -hytter over hele landet. Sammen finner vi løsningen som passer best for akkurat deg og din familie. Vi kan ta utgangspunkt i en av våre modeller, tilpasse denne eller bruke din egen skisse.

Kontakt oss

Laftehytter - fra koselige krypinn til kongsgårder

Enten du drømmer om en koselig fjellhytte, en idyllisk hytte ved sjøen eller en moderne hytte i skogen, hjelper vi i Handlaft & Tredesign deg med å realisere hyttedrømmen.
Les mer

Laftehus – kvalitetslaft til hverdagsbruk

Et tømmerhus er mer enn bare et sted å bo; det er et hjem med autentisk sjarm. Vi i Handlaft & Tredesign hjelper deg med å sette husdrømmen ut i livet og tilbyr skreddersydde løsninger og et bredt utvalg av designalternativer som kan tilpasses etter dine ønsker.
Les mer

Laft gir betydelige fordeler

Å bo i et laftet hus byr på mange fordeler. Laftede hus og hytter gir mer enn bare et vakkert ytre. De tilbyr betydelige fordeler når det gjelder inneklima og energieffektivitet.
Les mer

Vi er miljøfyrtårn

Vi er stolt over å være den første laftebedriften i Norge som er sertifisert miljøfyrtårn. For oss er bærekraft og miljø et viktig satsingsområde. Handlaft er en bærekraftig byggemetode og bruker naturlige materialer og minimalt med energi i produksjonen. Ved å velge handlaft bidrar man til å bevare både miljøet og skogens helse.
Les mer

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kan ta utgangspunkt i en av våre modeller, tilpasse denne eller bruke din egen skisse. Sammen finner vi løsningen som passer best for akkurat deg og dine behov.

Kontakt oss
0 of 600 max characters

Ole Petter Sætre

Asgeir Oddlien

Norsk håndlaget kvalitet

Handlaft & Tredesign er én av Norges eldste laftebedrifter som leverer alt fra anneks til store hytter og forretningsbygg. Vår spesialitet er skreddersydde laftebygg etter hver enkelt kunde sine unike ønsker, behov og krav. Vi garanterer deg et norsk produkt av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser!

Copyright © 2024 All Rights Reserved Handlaft & Tredesign AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down